preskoči na sadržaj

Osnovna škola Trnjanska Zagreb

UPIS UČENIKA U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Upisi u 1. razred osnovne škole za školsku godinu 2022./2023.

Upisi u 1. razred obavljat će se u svim osnovnim školama na području grada Zagreba odmah po obavljenim pregledima, a najkasnije do 15. lipnja 2022. Upisivat će se djeca koja do 1. travnja 2022. godine navršavaju 6 godina. Prije upisa roditelj ili skrbnik obvezan je dogovoriti termin pregleda za dijete u ambulanti nadležnog školskog liječnika radi utvrđivanja njegovog psihofizičkog stanja, a potom i u osnovnoj školi koju će dijete pohađati prema upisnom području. Upisi u OŠ Trnjanska odvijat će se u DZ Kruge na adresi Kruge 44.  Obavijest se nalazi u prilogu.                           

Direktan link za narudžbe je https://terminko.hr/lokacija/trnje1/sistematski-pregled-prije-upisa-u-prvi-razred-osnovne-kole na kojoj roditelji mogu izabrati termin i naručiti se za pregled djeteta.

Djeca školski obveznici u školskoj godini 2022./2023. s već utvrđenim teškoćama u razvoju i djeca koja su u školskoj godini 2021./22. dobila rješenje o odgodi upisa u 1. razred osnovne škole, trebaju pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja zbog upisa u 1. razred osnovne škole u vremenu od 1. veljače do 15. travnja kako bi im se pravovremeno odredila programska i profesionalna potpora. U dokumentu u prilogu se nalazi obavijest Gradskog ureda o proceduri upisa sukladno Pravilniku u osnovnoškolskom i srednjoškolskom odgoju i obrazovanju učenika s teškoćama u razvoju. Obavijest je nalazi u priloženim dokumentima.

Poštovani roditelji,

Na priloženoj poveznici su termini za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta za upis u prvi razred osnovne škole.

https://www.terminko.hr/lokacija/ostrnjanska

 

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Brojač posjeta
Ispis statistike od 2. 11. 2016.

Ukupno: 183551
Ovaj mjesec: 1575
Ovaj tjedan: 68
Danas: 68
Anketa
Uz Savu najviše volim...
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola Trnjanska Zagreb / Trnjanska cesta 99, HR-10000 Zagreb / os-trnjanska-zg.skole.hr / ured@os-trnjanska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju