preskoči na sadržaj

Osnovna škola Trnjanska Zagreb

UPIS UČENIKA U PRVI RAZRED OSNOVNE ŠKOLE

Testiranje prije upisa u prvi razred šk.god.2024/2025.

Prije upisa u 1. razred obavezno je utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta kod stručnog Povjerenstva: školski liječnik, stručni tim škole i učitelj. U 1. razred osnovne škole upisuju se djeca koja do 1. travnja tekuće godine navrše 6 godina.

Testiranje se sastoji od:

1. testiranja školskog liječnika 

2. utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta prije upisa u prvi razred, u školi.

Pristupnici s upisnog područja škole (popis ulica u prilogu - više) pozivaju se na testiranje prema službenom popisu školskih obveznika prema mjestu stanovanja.

Pristupnici izvan upisnog područja škole testiranju pristupaju u svojoj matičnoj školi - prema mjestu stanovanja i javljaju se za termin intervjua u našoj školi.

Napomena: Ambulanta školske i adolescentne medicine, NADLEŽNI TIM dr Puškarić -  Saić i mag. med.techn. Božić se preselila na lokaciju Dom zdravlja u Laginjinoj 16.

Sve kontakte prema nadležnom timu usmjeriti mailombranka.puskaric-saic@stampar.hr

Napomena: Narudžbe za utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta zbog upisa u 1. razred osnovne škole u Osnovnoj školi Trnjanska  će se odvijati putem aplikacije Terminko.hr       

 

 

 

 


Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Brojač posjeta
Ispis statistike od 2. 11. 2016.

Ukupno: 262703
Ovaj mjesec: 1393
Ovaj tjedan: 519
Anketa
Uz Savu najviše volim...
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola Trnjanska Zagreb / Trnjanska cesta 99, HR-10000 Zagreb / os-trnjanska-zg.skole.hr / ured@os-trnjanska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju