preskoči na sadržaj

Osnovna škola Trnjanska Zagreb

 > Naslovnica
Naslovnica

ŠKOLSKA I ŽUPANIJSKA NATJECANJA IZ POVIJESTI

Autor: Danica Barbir, 26. 1. 2015.

OSNOVNA ŠKOLA TRNJANSKA

ZAGREB, Trnjanska cesta 99

Email: zupanijsko.povijest.trnjanska@gmail.com

KLASA: 602-02/15-01/25

URBROJ: 251-201-15-2

U Zagrebu, 26. siječnja 2015.

 

POVJERENSTVO GRADA ZAGREBA ZA PRIPREMU

I PROVEDBU NATJECANJA UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA IZ POVIJESTI

 

OSNOVNIM ŠKOLAMA

GRADA ZAGREBA

koje provode školsko natjecanje iz povijesti

 

PREDMET: Školska i županijska natjecanja iz povijesti

 

Poštovani,

školsko natjecanje iz povijesti se održava u četvrtak, 5. veljače 2015. u 13.00 sati, a sve detaljne informacije možete naći u Katalogu natjecanja i smotri UČENIKA I UČENICA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA  RH  U 2015. NA MREŽNIM STRANICAMA Agencije za odgoj i obrazovanje www.azoo.hr

Molimo Vas da dobro proučite Katalog jer se nepotpune prijave i prijave koje nisu u skladu s uputama neće razmatrati.

·         Povjerenstvo će uputiti ispitne materijale za provedbu školskog natjecanja elektronskim putem 04. veljače do 12:00 sati.

·         Školsko povjerenstvo je dužno provjeriti pravovremenost dostave testovnih materijala i potom fotokopirati/umnožiti u dovoljnom broju primjeraka.

·         Županijska povjerenstva dužna su provjeriti i prekontrolirati rezulte ostvarene na školskim natjecanjima te prema jedinstvenim kriterijima sastaviti konačni popis učenika koji će biti pozvani na županijsko natjecanje. Svi sudionici natjecanja dužni su pridržavati se općih uputa i pravila o provedbi natjecanja iz povijesti.

1.       Nakon provedenog školskog natjecanja, najkasnije do 10. veljače 2015., sve škole koje su sudjelovale na ovoj razini natjecanja trebaju na adresu škole (OŠ Trnjanska, Trnjanska cesta 99, Zagreb) dostaviti preporučenom poštom ili osobno sljedeće:

izvješće školskog povjerenstva (Prilog 9), popis učenika predloženih za županijsko natjecanje s rezultatima prvih 5 mjesta (Prilog 7, 8), sve testove predloženih učenika sa „zaklamanim“ obrascem za zaporku (Prilog 3) i naslovnicom testa (P 1).

                 Navedeni dokumenti moraju sadržavati pečat škole i potpis odgovorne osobe.

2.      Elektroničkom poštom na email: zupanijsko.povijest.trnjanska@gmail.com treba dostaviti:

 

-          ispunjenu tablicu u excelu (.xls u prilogu)

 

Napomena:

Agencija za odgoj i obrazovanje za školsku godinu 2012./2013. uvela je jedinstveni sustav za unos podataka za sudjelovanje učenika na natjecanjima i smotrama, koji će se primjenjivati i za školsku godinu 2014./2015. Važno je pridržavati se sljedećih uputa za popunjavanje tablica za natjecanje i smotre .

Škole moraju u priložene xls tablice upisati sve učenike koji sudjeluju na natjecanju/smotri. Učenike je potrebno upisati u xls tablicu počevši od najniže razine. Ispunjena tablica za određeno natjecanje/smotru prosljeđuje se organizatoru više razine natjecanja/smotre (primjerice, sa školske razine organizatoru-školi domaćinu županijske razine, elektroničkim putem).

U tablici se obavezno moraju unijeti sljedeći podaci: OIB, ime, prezime, školska godina, broj kategorije, razred, ime i prezime mentora, naziv škole, grad, broj županije i županija.

Molimo da u priložene .xls tablice upišete učenike po razredima (7. razred, 8. razred).

Nakon što županijsko povjerenstvo pregleda sve ispitne materijale, popis učenika koji se pozivaju na županijsko natjecanje će objaviti najkasnije do 20. veljače 2015. na internet stranici: www.os-trnjanska-zg-skole.hr.

Škole su dužne imenovati mentora koji će biti u pratnji učenika kako bi županijsko povjerenstvo sastavilo popis zaduženja učitelja za ispravljanje testova.

Nekoliko dana prije natjecanja Tajnik povjerenstva će objaviti zaduženja učitelja na web stranici: www.os-trnjanska-zg-skole.hr.

Svim sudionicima natjecanja i njihovim mentorima želimo puno uspjeha!

 

Predsjednik  Županijskog povjerenstva:

 

Nada Šimić, prof.

Tajnik županijskog povjerenstva za povijest:

Marin Marko Marendić, prof.

e-mail: marin.marendic@gmail.com

 

 
Tražilica
Brojač posjeta
Ispis statistike od 2. 11. 2016.

Ukupno: 123988
Ovaj mjesec: 2608
Ovaj tjedan: 661
Danas: 37
Anketa
Uz Savu najviše volim...
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400
CMS za škole logo
Osnovna škola Trnjanska Zagreb / Trnjanska cesta 99, HR-10000 Zagreb / os-trnjanska-zg.skole.hr / ured@os-trnjanska-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju